Tarieven


‘Je kunt tijd alleen verspillen als je vergeet van het moment te genieten.’


Nspires hanteert als sociaal ondernemer voor iedereen een tarief naar draagkracht

Nspires hanteert als sociaal ondernemer voor iedereen een tarief naar draagkracht vanaf 25, per uur excl.btw. Van elke factuur wordt er 10% gereserveerd en gedoneerd  aan jongeren die met hun innovatieve project een bijdrage leveren aan een duurzame economie. Een eerste kennismaking is altijd gratis. In alle opdrachten en projecten staat het visualiseren van talent, een toekomstvisie of innovatie centraal. Om jouw toekomstvisie te visualiseren maak ik gebruik van beveiligde portfolio in Pinterest. Klanten hebben de keuze uit de tools: sollicitatiegesprek, pitch of netwerkanalyse.

Nspires particulier arrangement kan bestaan uit studie en beroepsoriëntatie, sollicitatie advies of presentatie. Nspires particuliere basisarrangement bestaat uit gemiddeld 4 individuele inspiratie sessies (totaal 8 uur) en in overleg het digitaal ontwerpen van een toekomstvisie. Hier kan een offerte voor worden gemaakt.

Nspires zakelijke arrangement bestaat uit inhuur door werkgevers voor talent development, recruitment van talent of studie en loopbaan advies. Dit kan in de vorm van een  teambuilding, thema workshops of een serie van inspiratiesessies. Het aantal uren begeleiding en digitaal ontwerpen gebeurt altijd op basis van een offerte.